MIRË SE VINI NË PLATFORMËN TONË ONLINE

 

Të gjitha denoncimet e paraqitura në Together Against Corruption trajtohen me kujdes dhe përpunohen në një mjedis të sigurt. Ne nuk do të ndajmë asnjë detaj ose informacion identifikues me askënd tjetër pa leje.

Together Against Corruption i analizon të gjitha incidentet e raportuara me shumë kujdes.

DENONCO