KUSH JEMI NE

Together Against Corruption është një nismë e shoqatës Together for Life, e cila i dedikohet përmirësimit të transparencës dhe llogaridhënies në sektorin e shëndetësisë. Audienca kryesore e faqes do të jetë shoqëria civile dhe qytetarët në përgjithësi.

PARTNERËT TANË MË TË BESUAR

EVENTET TONA

  • Sorry, no event available currently. Please check back later.

Regjistrohuni në Newsletter

VIDEO